Om mig

Jeg har valgt at lave denne blog, da jeg syntes det er sjovt at arbejde med hjemmesider. Gratisinfo.dk har derfor også haft mange forskellige udseender og indholdet har varieret igennem tiden.

Lige nu handler det dog meget om mad, miljø og dyrevelfærd. Jeg elsker mad og selvom jeg ikke er “fuldblods-økolog”, har diverse undersøgelser alligevel gjort sit indtryk. Eksempelvis viser det sig, at et almindeligt lækkert æble fra Spanien indeholder op til 26 forskellige sprøjtegifte, som vel at mærke ikke lige kan vaskes af. Hvilket egentligt ikke er særligt lækkert. Stråforkortere i brød og gryn er heldigvis taget af de fleste hylder, men hvad lavede de egentlig der fra start? Og hvor mange andre mærkelige ting såsom “neutralmarineret kylling” findes der mon fortsat i supermarkedet?

Nå, som sagt: jeg er ikke økolog. Men jeg er med tiden blevet mere og mere glad for at vide, at det jeg spiser ikke alene smager godt, men også er sundt for mig på den lange bane. Jeg håber, at jeg med denne blog dels kan inspirere andre, dele af mine egne erfaringer samt især at få dine kommentarer.

Måske kan du overbevise mig om at jeg skal blive “fuldblods-økolog”?
Måske har du nogle øko-fif du vil dele med mig og andre læsere?
Måske har du input til det der allerede er skrevet på bloggen?

Jeg vil blive meget glad for dit feedback som du kan give under indlægge her på bloggen.

Webmasteren på GratisInfo.dk

Du er også velkommen til at sende mig gerne en mail på:
mere (snabela) gratisinfo.dk